Com Generar Ingressos Passius

By | 10/02/2016

En la història de l’ésser humà, que ha estat en molt la història de l’esclavitud, i de la qual molts es pensen ja molt lluny, però que encara avui dia i potser més que mai abans, som cada vegada un major mal exemple de la poca llibertat que exercim sobre nosaltres mateixos i les nostres destinacions.

Amb això vull subratllar que la majoria de les persones al llarg del temps mesurat al planeta, han i hem estat clarament esclaus, un esclau físic, un esclau mental o un esclau financer d’algú més, ja siguin governs, persones o empreses.

ingresos-pasivos

Recentment, en termes de les últimes dècades, el món està canviant acceleradament, s’està modificant la consciència que funciona en diversos nivells, podríem dir que el canvi que s’ha estat gestant passa pel canvi personal, espiritual, social, polític, ambiental, i també el canvi és òbviament financer.

¿Però com és possible que es donin aquests canvis de consciència cap el positiu, especialment en aquest últim aspecte financer, si els salaris cada vegada arriben menys, es cobren mensualment sous miseros que es reparteixen en despeses diverses i cada vegada estem pitjor ?

És sense cap dubte la pregunta.

vivir-de-ingresos-pasivos

I és en aquest punt meravellós on tot aparentment col·lapsa en el món, i és on alguns fan més que consciència i connexió amb els canvis que ja s’estan veient, és quan molts com vostè o com jo amic lector, afrontem el futur de cara a la crisi negant-nos a seguir amb més del mateix, ens neguem a seguir fent el que sempre s’ha fet i el que sempre s’ha dit.

És clar que arribant a aquesta etapa de consciència de la realitat, els ingressos passius tenen molt, si no tot, que dir, no en va aquest tipus d’inversions que explicarem més endavant, estan molt lligades amb paraules com: llibertat, independència, fluïdesa , comoditat, ingressos, i molt important: acte responsabilitat.

¿Que són ingressos passius ?

Partirem per explicar que la majoria de les persones vivim o més aviat sobrevivim d’ingressos actius, ingressos que s’obtenen mitjançant una inversió de treball física, i gran part del nostre temps directament.

Un empleat mitjana en una empresa obté ingressos actius, ja que rep un salari a canvi de fer la seva feina durant 40 hores setmanals, si no treballa, no generarà cap diner per al seu manteniment bàsic. Immediatament després que una empresa et contracta, saps de davant mà que rebràs una paga en no menys de 30 dies successius.

Més si ets autònom per tenir el teu propi negoci, et trobes pràcticament en el mateix predicament, ja que els teus ingressos depenen directament de la teva capacitat de producció, aquestes limitat per les hores màximes en què pots treballar o no, en vista que si prens vacances o malaltes, deixessis de produir igual.

Altrament oposat al que ja s’ha explicat, direm que els ingressos “passius”: són els que s’obtenen sense haver de treballar en ells de manera activa i en un esquema d’horaris; generalment fas un treball inicial que t’aporta un capital, que no necessàriament ha de ser gran, posteriorment disposes d’aquest capital per començar a produir ingressos passius a llarg termini, o diguem que ja no estan emmarcats en el temps de la nòmina de final de mes , però que et aporten un major capital financer, i sense haver d’estar tot el temps treballant per obtenir aquests guanys.

Una vegada que determines quina serà la font dels teus ingressos passius (producte o servei), que generarà aquests guanys, hauries de poder veure com tot el procés queda automatitzat i sistematitzat perquè no hagis d’intervenir en ell contínuament, ni resoldre problemes, ni estar present personalment, ni fer modificacions sobre la marxa, simplement funciona i et limites a percebre l’ingrés.

Exemples clars d’Ingressos Passius

 • Ingressos Passius a través d’Internet: Sens dubte és la plataforma ideal per crear ingressos passius, i encara que molts mereixen algun temps disponible a l’ordinador, estaríem parlant de poques hores laborals.
 • Cases, locals, vehicles o artefactes en lloguer: Obtenint un ingrés fix per això, generalment si requereixen d’una inversió inicial considerable.
 • Representant de vendes directes: Si es té una bona quantitat de clients i reps una comissió extra cada vegada que algun d’ells fa una nova compra.
 • Formació en línia: Si domines qualsevol tema com cuina, estar en forma, aconseguir parella, com invertir en la borsa etc, crees un curs complet relacionat, i el puges a alguna plataforma que s’encarregui d’aconseguir afiliats al teu projecte, i ells ( que podrien ser milers o centenars depenent del teu producte), s’encarregarien de vendre-ho.
 • Venda de podcast: Vendre informació en format d’àudio.
 • Xarxes Multinivell: Empreses que creen places per a treballadors independents, a canvi de percentatges per vendre i distribuir els seus productes.
 • Ingressos passius a través de Youtube: Crees un vídeo o diversos, amb una temàtica d’interès massiu, obtens ingressos cada vegada que un usuari fa clic sobre ell. Pujar fotografies a alguna plataforma especialitzada en vendre-les i cobrar comissió per drets d’autor sobre elles, cada vegada que els usuaris les descarreguen.
 • Ebooks: vendre llibres a través de plataformes especialitzades en això, opera el mateix en base a drets d’autor per comissions o percentatges de venda.
 • Bugaderies de roba automàtiques: Bàsicament operen soles amb la introducció de monedes i el treball de rentat a la cura dels mateixos clients.

Com pots apreciar són diverses les formes d’obtenir ingressos passius, tot és qüestió de proposar-s’ho realment, ja que aquests són només alguns exemples d’aquest tipus d’inversions.

2 thoughts on “Com Generar Ingressos Passius

 1. Andreu5

  Articles com aquests m’inspiren a lluitar dia a dia per aconseguir el meu somni de deixar la meva feina i muntar el meu propi negoci. Gràcies !!

  Reply
 2. JuanMunicipals2007 Post author

  m’alegre que t’hagi agradat! salutacions

  Reply

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *