13 termes que has de saber en Opcions Binàries

By | 01/03/2016

Benvingut a la guia dels corredors opcions binàries més completa d’Internet.

La següent guia concisa estableix els fets essencials sobre els corredors binaris més consolidats en funcionament avui dia. La guia cobreix el que considerem que són els aspectes més importants dels serveis comercials d’un corredor, incloent el que els actius subjacents s’ofereixen, la taxa de guany màxim, el dipòsit mínim requerit per obrir un nou compte i més.

Una descripció completa de cada un dels termes utilitzats en la taula de sota està disponible a la part inferior de la pàgina. Si us plau comparteixi aquesta guia si vostè ho ha trobat útil.

terminos opciones binarias

Demo Gratis: ¿Ofereix el corredor d’un compte demo d’opcions binàries lliure per a nous clients?

Actius: Quins actius subjacents ofereixen els corredors d’opcions binàries?

Pagament: Quin és el pagament màxim que ofereix el broker en opcions binàries estàndard Up / Down?

Dipòsit Mínim: Quin és el dipòsit mínim requerit per obrir un compte de trading?

Protecció: Quina és la velocitat màxima que el broker ofereix per acabar out-the-money?

Bonus: Quin és el màxim de bonificació de dipòsit que el broker ofereix als nous clients?

Termes que has de saber si operes amb opcions binàries

Touch: El broker ofereix opcions binàries Touch mitjançant el qual el valor de l’actiu subjacent ha d’assolir un valor predeterminat en o abans del temps de termini per a generar el pagament.

Opció: El corredor permet als operadors personalitzar les seves opcions binàries mitjançant la selecció dels actius, la quantitat a pagar i el temps d’expiració.

Closable: El corredor d’opcions binàries permet executades per ser venuts o tancats abans de l’hora de venciment.

Límits: El broker ofereix opcions binàries mitjançant el qual el valor de l’actiu subjacent ha d’arribar a temps de termini de l’opció dins o fora d’un rang predeterminat de valors per a generar el pagament.

inversiones-binarias-60-segundos

Opcions de 60 segons: El broker ofereix la modalitat Up / Down en opcions binàries amb un temps transcorregut 60 segons de temps d’execució de l’operació.

Rollover: El corredor permet als comerciants per fer retrocedir les opcions binàries que es comercien fora de els diners per a un moment posterior de caducitat a canvi d’una petita quota.

Mobile Trader: El broker ofereix una aplicació iPhone / Android que permet als clients opcions binàries des d’un telèfon mòbil.

Passem a desgranar el comerç d’opcions binàries

Les opcions binàries són un dels instruments financers nous per colpejar els mercats que només ha estat permès que es negocia obertament des de 2008. Amb els nous agents que apareixen tots els dies, pot ser difícil d’ordenar a través de tota la informació i trobar el millor broker per a les seves necessitats.

Però, a més d’anàlisi i estratègies, triar el corredor correcte pot tenir un gran impacte en la seva rendibilitat com a comerciant. Els punts clau a tenir en compte en els corredors d’opcions són les taxes de pagament, la plataforma, els actius de garantia que aporti, tipus d’opcions, el dipòsit i els mètodes d’abstinència, i suport al cliente.

Pagaments

Inclús les petites diferències en les taxes de pagament es poden fer grans diferències en el seu compte de resultats en el llarg termini. Tota la resta és igual, vol negociar amb l’agent que li ofereix les tarifes més altes del desemborsament. No només cal veure els tipus globals, però, que moltes vegades són només el lucratiu que les operacions poden ser, i no el que són en tot moment.

Abans de dipositar els diners, mira al voltant de la plataforma i veure el que preval és el pagament pels actius que desitja per al comerç. Moltes vegades és diferent que el titular de la pàgina principal del lloc web corredor.También vos de veure els diners que vostè torni de pèrdua dels oficis, ja que això farà un gran impacte en la seva rendibilitat durant centenars o milers de comerços así.

Plataforma

La plataforma que utilitzi serà molt important.

Ha de tenir una interfície còmoda, amb una selecció de colors atractiva que posa la informació i les eines que vostè necessita a la seva disposició. Si no us agrada la plataforma en primer lloc, mira a veure el que s’ofereixen opcions de personalización.

depositar dinero en binarias

Tingueu en compte amb els corredors que fan comerç binari massa simple.

No tenir suficient informació sobre el seu comerç és pitjor que tenir massa informació. Intenta sol·licitar un compte de demostració de la plataforma perquè pugui veure la informació que es posa al seu abast i el fàcil que és d’usar.

Asseguri de veure el fàcil que és per a vostè per localitzar els binaris en els actius subjacents que desitgi i executar les seves operacions a la plataforma. Algunes interfícies fan que la localització de l’opció binària desitja més intuïtiu que altres i és important ser capaç de trobar ràpidament i executar les seves operacions per tal de ser capaç de bloquejar els beneficis quan vostè detecta els senyals d’entrada de comerç just.

Actius Subyacentes

activos financieros

La majoria dels corredors d’opcions digitals anuncien que ofereixen una quantitat vertiginosa dels actius de garantia que es pot comerciar. Però, sobretot si ets nou operador, probablement hauria de centrar només en un petit nombre de actius.

En lloc de ser impressionat per l’àmplia gamma d’operacions que es poden realitzar, dediqui temps per pensar sobre el que sap i el que vol arribar a ser un expert. Una vegada que hagis decidit, trobar brokers que ofereixen els actius que ha decidit enfocar.

Tipos de opcionesLa majoria dels corredors d’opcions ofereixen diferents tipus d’opcions binàries perquè el comerç. Les opcions més populars inclouen alta / baixa, a dalt / a baix, gamma i les opcions d’un sol toc.

Depenent del seu estil de negociació, és possible que prefereixi canviar un tipus d’opció sobre l’altra.

La única cosa que cal tenir en compte és si els tipus d’opcions que desitja per al comerç es negocien amb els actius que desitja per al comerç . Opcions d’alta / baixa s’ofereixen per a tots els actius de garantia que ofereix un corredor d’opcions digitals.

No obstant això, les opcions més exòtiques com les opcions de rang, només poden ser oferts per alguns actius selectes, i en alguns casos potser només un actiu. Assegureu-vos que vostè pot operar l’actiu que desitja, com vol que abans de dipositar els teus diners.

Dipòsit i Retiro

Los dipòsits i recessos en qualsevol corredor binari ha de ser ràpid i fàcil.

La majoria dels brokers ofereixen una àmplia gamma d’opcions de pagament i van a tornar els seus diners a la mateixa font que va utilitzar per depositarlo. La cosa més important a tenir en compte és els temps de recés.

One thought on “13 termes que has de saber en Opcions Binàries

  1. July65

    Gracias por la info! Muy interesante como siempre 😉

    Saludoss

    Reply

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *