Senyals d’opcions binàries – Informació per fer Trading

By | 03/03/2016

És probable que en llegir aquest article ja tingui referència sobre alguns mercats online, en opcions binàries. La popularitat creixent i el constant nombre de persones, i institucions que es motiven per invertir en opcions binàries són elevats, en centenars de milers.

Els avantatges d’inversió fan molt atractives a aquest mercat, sobretot per les relativa facilitat que és la inversió, però sobretot perquè per fer-ho és possible fer-ho els mateix en un minut, que en un ara, o pocs díes.

Eixa flexibilitat en el temps necessari per intentar rebre beneficis econòmics és una cosa del que la majoria busca, ja que altres modalitats o tipus de mercat necessiten generalment, per palpar els guanys, de molts dies.

senyals opciones binaries

Factors que influeixen en els senyals de binàries

No obstant això aquests avantatges no disminueixen la necessitat d’indagar, d’investigar, de reconèixer, i predir les tendències, això també pot ser facilitat a través dels senyals que brokers regulats com TopOption del mercat d’opcions binarias.

Per poder analitzar els diferents mercats financers -en especial el de opcions binàries- cal l’avaluació i seguiment constant de tots els valors i tendències dels diferents mercats. Es que els preus i els valors van canviant en el temps a causa de múltiples causes o factors com són:

 • Les realitats dels mercats financers.
 • La situació de les entitats financeres com bancs nacions i regionals.
 • Les accions de diferents entitats, institucions i companyies a qualsevol escala.
 • Les economies domèstiques i / o continentals.
 • La situació política de països determinants i influents en el mercat -com els Estats Units d’Amèrica, Japó, Xina, Alemanya i altres països emergents.
 • La mateixa Unió Europea.
 • Les implicacions dels desastres naturals.

Tots aquests factors tenen una influència que provoca diferents análisis que influeixen en la direcció del valor d’un actiu.

Senyals d’opcions binàries útils i funcionals

Cada un d’aquests factors, unit a les particularitats dels mercats borsaris, de valors les accions, el mercat de divises o Forex, la relació al cost – preu dels parells de divises, i els mercats nomenats comodities com el petroli, l’or, el blat, el sucre i altres .

Cada un té una implicació en el moviment de preus i valors en les opcions binàries. Pero, ¿en quin temps seria possible seguir tots aquests factors, ia més efectuar les anàlisis necessàries? Es necessitaria de molt temps, que ni els més dedicats poden seguir.

topoption opciones binarias

És per això que els senyals d’opcions binàries tenen una funció i importància cada vegada més grans que fins als mateixos broker o corredors utilitzen per al seu treball de cada dia. Amb els senyals és possible seguir l’evolució de les opcions binàries i tenir amb més informació, més encerts en les inversions dels capitales.

Las senyals d’opcions binàries són eines de llocs web i/o plataformes d’opcions binàries que segueixen tots els factors que mouen els actius i els mercats. Aquestes dades i moviments es concentren en anàlisi de tipus tècnic o gràfic, i s’ofereixen en les web indicades com un servei, al qual es pot accedir pagant una inscripció mensual.

Estes senyals són enviades per mitjà del correu electrònic als clients, inversors, i usuaris, també algunes plataformes brinden aquest servei d’enviament per sms als telèfons mòbils. En tots s’indiquen els preus de venda, de compra, i de stop loss.

Un exemple és el servei de senyals d’opcions binàries de Binary Options Signals, que brinda l’informació dels trading o mercats, el desavantatge que s’observa, és només per als hispanoparlants, ja que aquesta plataforma a internet és totalment en inglés.

One thought on “Senyals d’opcions binàries – Informació per fer Trading

 1. EstebanRomero

  Cuidado con las señas porque algunas no son muy fiables…hay que saber que servicio de señales se contrata. saludos

  Reply

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *